Λογαριασμός
Click for more products.
No produts were found.

Θέρμανση

Οι καλύτερες λύσεις θέρμανσης από τους ειδικούς!
 • Αντλίες Θερμότητας

  Αντλίες Θερμότητας

  Ιδανική θέρμανση και ψύξη για κάθε τύπο κτηρίου. Θεωρείται ανανεώσιμη πηγή ενέργειας και έχει την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο σύστημα θέρμανσης ή ψύξης. Κατάλληλη για νέες κατοικίες αλλά και για αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων συστημάτων θέρμασνης.
 • Λέβητες Φυσικού Αερίου

  Λέβητες Φυσικού Αερίου

 • Λέβητες Πετρελαίου

  Λέβητες Πετρελαίου

 • Είδη λεβητοστασίου & αυτοματισμοί

  Είδη λεβητοστασίου & αυτοματισμοί

 • Θερμαντικά Σώματα

  Θερμαντικά Σώματα

 • Θερμοπομποί - Αερόθερμα μπάνιου

  Θερμοπομποί - Αερόθερμα μπάνιου

  Οι θερμοπομποί (Convectors ή κονβέκτορες) ανήκουν στην κατηγορία των ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων και η λειτουργία τους βασίζεται στη θέρμανση του ψυχρού αέρα που εισέρχεται με φυσικό τρόπο στη συσκευή, μέσω θωρακισμένης αντίστασης αλουμινίου που δεν πυρακτώνεται (ψυχρή αντίσταση). Η απόδοση του θερμού αέρα στο χώρο επιτυγχάνεται επίσης μέσω της φυσικής ροής του.
 • Fan coils

  Fan coils

  Ψύξη το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα από την ίδια τερματική μονάδα!
 • Ενδοδαπέδια θέρμανση

  Ενδοδαπέδια θέρμανση

  <br /><strong>GIACOMINI Klima New building</strong><br /><br /> <img src="/img/cms/NewBuilding_R979N_gallery.jpg" alt="" width="211" height="132" /><br /><br /><strong>Ιδανικό για νέα κτήρια !</strong><br /><br />Το ενδοδαπέδιο σύστημα της Giacomini δημιουργήθηκε για την θέρμανση κτηρίων και χρησιμοποιεί  νερό σε χαμηλή θερμοκρασία. Η μεταφορά θερμότητας από το πάτωμα στο περιβάλλον πραγματοποιείται μέσω της ακτινοβολίας. Σήμερα το σύστημα θέρμανσης δαπέδου Giacomini μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στη θέρμανση και στην ψύξη. Kατά τη διάρκεια του χειμώνα το σύστημα λειτουργεί με μια θερμοκρασία ύδατος μεταξύ 25°C και 45°C ενώ το καλοκαίρι με θερμοκρασία ύδατος μεταξύ 18°C και 20°C. <br /><strong>Άνεση και ευημερία<br /></strong>Οι πολυάριθμες μελέτες για τα συστήματα θέρμανσης έχουν δείξει ότι η θέρμανση δαπέδου, με τις σωστές διαστάσεις και τις σύγχρονες τεχνολογίες, παρέχει την περισσότερη άνεση και ευημερία στον άνθρωπο από το συνηθισμένο σύστημα θέρμανσης. Μπορείτε να λάβετε μια ευχάριστη αίσθηση της άνεσης με τις σταθερές και ομοιόμορφες θερμοκρασίες στα διαφορετικά δωμάτια.<br /><strong>Πλεονεκτήματα<br /></strong>Το επιδαπέδιο σύστημα μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στις πηγές ενέργειας, όπως λέβητες συμπύκνωσης, αντλίες θερμότητας και ηλιακά συστήματα. Χάρις στο επιδαπέδιο σύστημα Giacomini, ενισχύεται επίσης ο χώρος του σπιτιού. Στην πραγματικότητα, η απουσία θερμαντικών σωμάτων επιτρέπει μια μεγάλη ελευθερία στις επιλογές επίπλωσης του σπιτιού, που εξαλείφει επίσης τα αισθητικά προβλήματα των θερμαντικών σωμάτων.
Φιλτράρισμα κατά
Αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών 11 KW - Τριφασική. Εσωτερική μονάδα EKHBRD011ADΥ17 και εξωτερική μονάδα ERRQ011AV1 Η θερμοκρασία του νερού φθάνει μέχρι 80οC. Ιδανική για ανακαινίσεις και αντικατάσταση παλαιών...

Μενού

Λογαριασμός

Click for more products.
No produts were found.

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Sign in

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας

Sign in