Product was successfully added to your shopping cart.

REHAU σύστημα ύδρευσης RAUTITAN

Γράψτε πρώτος μια αξιολόγηση για αυτό το προϊόν

Κωδικός: rehau--rautitan

Διαθεσιμότητα:

Rehau

Γρήγορη Επισκόπηση

RAUTITAN – Το σύστημα σωληνώσεων για πόσιμο νερό που διαρκεί για μια ζωή!

Με το RAUTITAN διασφαλίζετε την οικονομία και την ποιότητα!

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, η εγκατάσταση είναι εφικτή, ακόμη και σε περίπτωση πόσιμου νερού προβληματικής ποιότητας, χάρη στη βέλτιστη αντιδιαβρωτική προστασία και την –επί δεκατιών- τεχνογνωσία της REHAU στην ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων εγκατάστασης πόσιμου νερού υψηλής ποιότητας.

Ποιότητα:

Στην ασφάλεια συμβάλει σημαντικά η αξιόλογη τεχνολογία σύνδεσης Schiebehülse. Πρόκειται για μια τεχνική, η οποία δίνει τη δυνατότητα μιας γρήγορης και ασφαλούς εγκατάστασης στο χώρο, μέσω μιας απλής και έξυπνης αρχής. Περαιτέρω ενέργειες για στεγανοποίηση είναι περιττές, επειδή μπορείτε να βασιστείτε στο σύστημα RAUTITAN.

Η REHAU δίνει μεγάλη σημασία στον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Μέχρι σήμερα έχουν συμμετέχει με επιτυχία σε σκληρές διαδικασίες ελέγχου περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο εξαρτήματα.

Βιωσιμότητα:

Είτε πρόκειται για νέα κατασκευή, ή για ανακαίνιση μιας υπάρχουσας ιδιοκτησίας το σύστημα RAUTITAN αποτελεί το σύστημα του μέλλοντος με διάρκεια ζωής πάνω από 50 χρόνια. Το σύστημα RAUTITAN πληροί ήδη τα μελλοντικά πρότυπα υγιεινής και επιπλέον παρέχει προστασία έναντι -για παράδειγμα- των επικαθίσεων ασβεστίου ή της διάβρωσης που προκαλείται από τη σκουριά. Καθαρό πόσιμο νερό με το σύστημα RAUTITAN για μια ζωή.

Οικονομία:

Το σύστημα RAUTITAN εγκαθίσταται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια και επιπλέον χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Προφυλαχθείτε από έξοδα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν και επωφεληθείτε από την ασφάλεια που παρέχει το σύστημα RAUTITAN.
0,00 €

Διαθεσιμότητα Αμεσα διαθέσιμο

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 16.00 μμ . Για παραγγελίες εντός Αθηνών παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο (εφόσον ζητηθεί στα σχόλια της παραγγελίας και αφού γίνει συνεννόηση με το Τηλεφωνικό μας Κέντρο ). Για παραγγελίες άνω των 50 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των 50 € τα μεταφορικά έξοδα διαμορφώνονται σύμφωνα με τον Νομό και Πόλη παράδοσης.

Γιατί η υγιεινή του πόσιμου νερού είναι σημαντική; Το καθαρό πόσιμο νερό είναι για εμάς κάτι το αυτονόητο. Η καθαριότητα βέβαια του νερού δεν μπορεί να αναγνωριστεί με γυμνό μάτι. Εκτός των χημικών ρύπων, αποτελούν βακτήρια όπως η Λεγιονέλλα μια αόρατη απειλή για την υγεία μας. Οι Λεγιονέλλες είναι βακτήρια, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν διάφορες ασθένειες. Και όμως, μπορείτε να τα αποφύγετε τοποθετώντας την καλύτερη εγκατάσταση πόσιμου νερού. Πώς αναπτύσσονται οι Λεγιονέλλες; Σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες πολλαπλασιάζονται με μεγάλη ταχύτητα παθογόνοι οργανισμοί και βακτήρια. Οι υδραυλικές εγκαταστάσεις σε κτίρια για πόσιμο νερό αποτελούν το πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη των Λεγιονέλλων. Λιμνάζοντα νερά για μεγάλα χρονικά διαστήματα που δε θερμαίνονται τακτικά, ενισχύουν την ανάπτυξη βακτηρίων. Όταν το νερό κινείται και με την κατάλληλη μόνωση μπορούν να αποφευχθούν εκείνες οι θερμοκρασίες, οι οποίες ευνοούν την ανάπτυξη των παθογόνων οργανισμών. Το καθαρό πόσιμο νερό δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο για εσάς. Έχουμε τη λύση! Η πιο αποτελεσματική λύση ενάντια στο στάσιμο νερό είναι η εγκατάσταση του συστήματος με ημιδακτύλιο από υλικό, με το οποίο οι αγωγοί ύδρευσης σχηματίζουν μια φυσική ανακυκλοφορία. Για μεγαλύτερη σιγουριά μπορούν να χρησιμοποιηθούν συστατικά μέρη, τα οποία επιβραδύνουν τη ροή όσο το δυνατό περισσότερο. Η REHAU προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα τέτοιων συστατικών μερών, τόσο για νέες κατασκευές, όσο και για περιπτώσεις ανακαίνισης.

1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό
Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή δεν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

2. Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα
Πληρώστε με την πιστωτική / χρεωστική /η prePaid κάρτα σας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Eurobank.

3.Αντικαταβολή
Πληρώστε κατά την παραλαβή των προϊόντων σας

Βασιστείτε στη βέλτιστη ποιότητα για πόσιμο νερό με το RAUTITAN

Οι σωλήνες RAUTITAN βασίζονται σε ένα υψηλής απόδοσης υλικό PE-Xa, μια βελτιωμένη μορφή πολυαιθυλενίου. Το υλικό αυτό συντελεί για παράδειγμα στο να διατηρεί φρέσκο το γάλα στη φυσική του γεύση στις χάρτινες συσκευασίες. Οι σωλήνες νερού από πολυμερές υλικό είναι ανθεκτικοί στο σχηματισμό κρούστας, όπως επίσης και στη διάβρωση και διαφυλάσσουν την καθαριότητα του πόσιμου νερού. 

Το RAUTITAN σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα πόσιμου νερού, που αποτελείται από τα βασικά μέρη, εξαρτήματα σύνδεσης και λοιπά εξαρτήματα. 

Μεγάλη ποικιλία – για το δικό σας ατομικό σύστημα πόσιμου νερού.

Το σύστημα RAUTITAN αποτελεί για τις συνδέσεις μεταξύ των σωλήνων, όπως επίσης και για τη μετάβαση σε άλλα συστήματα, την ιδανική λύση μέσω των ποικίλων μεμονωμένων συστατικών του στοιχείων. Αυτό διευκολύνει στην επιλογή των ιδανικών προϊόντων για ειδικές απαιτήσεις. Στην επιλογή παίζει σημαντικό ρόλο η ποιότητα νερού, καθώς επίσης και το υλικό των επιθυμητής υδραυλικής εγκατάστασης. Για την εγκατάσταση ισχύει: Συνδέουμε όμοια πράγματα. Εάν κατά την υδραυλική εγκατάσταση υπάρχει μια σειρά συνδέσεων από ανοξείδωτο χάλυβα, θα πρέπει και τα σπειρώματα στον τοίχο να είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.