Λογαριασμός
Click for more products.
No produts were found.

Πολιτική Επιστροφών

1. Χρόνος αποστολής & παράδοσης

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία συνήθως εντός 4 ημερών, εφ’ όσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη διαθεσιμότητα ή άλλη αιτία καθυστέρησης (π.χ. λόγω πιθανής ύποπτης συναλλαγής με πιστωτική κάρτα). Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

2. Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@energytrust.gr.

Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρετε μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας σας.

3. Όροι και προϋποθέσεις επιστροφών

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, θα πρέπει το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία του και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και υλικά.

Σημειώνεται επίσης ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω αυτής της μεταχείρισης, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του.

Αλλαγή ελαττωματικών προϊόντων πραγματοποιείται μετά τον έλεγχο και την επιβεβαίωση ελαττώματος από την αντίστοιχη επίσημη αντιπροσωπεία ή κατασκευαστή.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Επιστροφής: Το δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή εφόσον έχουν αποσφραγιστεί, προϊόντα που δεν ήταν διαθέσιμα στο energytrust.gr τη στιγμή της παραγγελίας και παραγγέλθηκαν για εσάς κλπ.

Σε περίπτωση που δεν θα πληρούνται οι παραπάνω όροι οι επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές.

Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου προϊόντος: Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός τριών (3) ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία.

Προκειμένου να επιστρέψετε ένα προϊόν, θα πρέπει να συμπληρώστε τη σχετική «Φόρμα Επιστροφής»

Προσοχή

Σε περιπτώσεις τεχνικού προβλήματος για κάλυψης εγγύησης:

Θα πρέπει να απευθυνθείτε στο αρμόδιο Service Center που ορίζει η αντιπροσωπεία ή ο κατασκευαστής.

Μενού

Λογαριασμός

Click for more products.
No produts were found.

Δημιουργήστε λογαριασμό για να σώσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Sign in

Δημιουργήστε λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας

Sign in